Meindertsma Stukadoors

De betrouwbare vakman

Glad pleisterwerk

Meest voorkomende stucwerk van dit moment en goed bij te werken wanneer er schade is door de gladde structuur. Bij glad pleisterwerk wordt er gebruik gemaakt van gips. Glad pleisterwerk wordt zowel in nieuw- en in bestaande bouw gebruikt. Glad pleisterwerk adviseren wij om alleen binnen toe te passen.

Fijn schuurwerk

Fijn schuurwerk heeft een lichte korrelige structuur en wordt vaak gekozen voor een warmere uitstraling in uw woning. Fijn schuurwerk hoeft niet gesausd te worden en is na het aanbrengen klaar. Fijn schuurwerk adviseren wij om alleen binnen toe te passen.

Sier pleister

Sierpleister wordt gebruikt als decoratieve afwerking, sierpleister is verkrijgbaar in verschillende korreldiktes van 0.8mm tot 2.5mm. Het grote voordeel van sierpleister ten opzichte van glad pleisterwerk en fijn schuurwerk is dat het sterker is. Hierdoor is de muur beter beschermd doordat het sierpleister kunsthars gebonden is. Sierpleisters zijn zowel binnen als buiten toepasbaar.

Badkamers

Meindertsma Stukadoors kan de inbouw of renovatie van uw badkamer van A tot Z samen met u organiseren. Meindertsma Stukadoors geeft advies over de mogelijkheden van uw badkamer. Hierbij wordt samengewerkt met specialistische partners.

Lijstwerk en ornamenten

Lijstwerk en ornamenten worden gebruikt om een woning een authentieke uitstraling en sfeer te geven. De mogelijkheden in lijstwerk bestaan uit gestucte plinten, perklijsten en kooflijsten. De mogelijkheden in ornamenten zijn erg divers en voor iedere smaak bestaat er een ornament. Meindertsma Stukadoors adviseert u graag over de mogelijkheden en kan tevens de levering van de lijstwerk en ornamenten verzorgen.

Betonlook

Betonlook is een decoratieve afwerking met vele mogelijkheden. Betonlook is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor verschillende toepassingen. De decoratieve betonlook wordt gebruikt in woonkamers, badkamers en keukens als blikvanger en luxe afwerking. Meindertsma Stukadoors adviseert welke soort betonlook het beste past bij uw situatie.

Iedere opdracht is uniek

Doordat iedere situatie uniek is en de wensen qua stucwerk verschillen werken wij met vrijblijvende offertes. Deze offertes worden opgemaakt na een persoonlijk bezoek om samen met u een plan van aanpak te maken!

Close Menu